• Efterannonsering inom EU

• Efterannonsering inom EU, samhällsservice

• Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – offentliga kontrakt - Meddelande om tilldelning av kontrakt

• Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – koncessioner - Meddelande om koncessionstilldelning

• Koncessionsmeddelande

II.1.1) Namn

• Ge upphandlingen ett namn.
  • Ge upphandlingen ett referensnummer vid behov (obs! det här numret är inte upphandlingens id)

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

II.1.3) Typ av kontrakt

Den här punkten finns inte på alla blanketter.

• Välj avtalstyp

• Ange en kort beskrivning av upphandlingen (max 1000 tecken)

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

• Ange värdet av kontraktet exklusive moms

II.1.7) Upphandlingens totala värde (exkl. moms)

• Värde
    • Ange "värde" i det fält som öppnas
  • Det lägsta anbud/det högsta anbud som har beaktats

II.1.6) Information som gäller delarna

Ange om kontraktet har delats upp i delar

• Ja
    • Om kontraktet har delats upp i delar finns det inte mer information som ska kompletteras på den här fliken.

Gå till flik II.2: PUNKT: BESKRIVNING (AVTAL DELAT I DELAR)

• Nej
    • Fyll i punkterna II.2.2–II.2.14 som öppnas på sidan

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

• Välj den huvudsakliga orten för genomförande av upphandlingen (NUTS-kod) i det fönster som öpp-nas via knappen
    • Lägg till rad
  • Fyll vid behov i huvudsaklig plats för byggnation/anläggning eller utförandee (högst 200 tecken)

II.2.4) Beskrivning av upphandlingen

• Ange en noggrann beskrivning av upphandlingen (max 4000 tecken)

II.2.5) Tilldelningskriterier

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

Om du väljer "Nedan nämnda kriterier", så sätt det efter det upp kriterier i anbudet (kostnadskriterium, pris eller kvalitetskriterium) enligt nedan nämnda alternativ:

1) Kostnadskriterium (då man fyller i andra än livscykelkostnader)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

2) Pris

• Ange viktning för priset

3) Kvalitetskriterium (om man använder bästa förhållande mellan pris och kvalitet)

Då man väljer "Priset är inte det enda kriteriet för beviljandet och alla kriterier har nämnts endast i upphand-lingsdokumenten" flyttas man till punkt II.2.6).

• När du väljer "Ytterligare upphandlingsmöjligheter" ska du ange den tilläggsinformation som efterfrå-gas.

II.2.13) Information om EU-medel