* obligatoriska fält

• Välj upphandlingsförfarande
    • Öppet förfarande
    • Selektivtt förfarande
    • Förhandlat förfarande
    • Designstävling
    • Konkurrenspräglad dialog
    • Annat
    • Innovationspartnerskap

Ett ramavtal upprättas genom förfarandet (Ramavtal)

* obligatoriska fält

• Välj ”Ett ramavtal upprättas genom förfarandet” vid behov.
    • Om alternativet väljs fastställs annonsen som ramavtal, och systemets ramavtalsegenskaper kan genomföras senare (t.ex. ramavtalets interna minikonkurrensutsättningar).
    • Fyll i uppgifterna om ramavtalet vid behov.

Vid konkurrensutsättningen av upphandlingen tillämpas elektronisk auktion (Elektronisk auktion)

• Välj ”Vid konkurrensutsättningen av upphandlingen tillämpas elektronisk auktion” vid behov.
  • Efter att valet har sparats öppnas fliken "Elektronisk auktion" som ska fyllas i.

Upphandlingsobjektet är indelat i delar

OBS! Denna punkt gäller endast annonser som upprättats med de nya kriterierna

• Välj om upphandlingsobjektet är indelat i delar
    • Om du väljer ja bildas delområden i kriterierna för upphandlingsobjektet, och för varje delområde kan du välja egen leverantör
      • Om upphandlingen är indelad i delar kan delanbud tillåtas
    • Om du väljer nej behandlas upphandlingen som total upphandling. I avsnittet Kriterier för upphandlingsobjekt kan du skapa grupper, men valet av leverantörer görs gemensamt för hela upphandlingen.
      • Om upphandlingen inte är indelad i delar tillåts delanbud inte

Delanbud per objektsgrupp tillåts

* obligatoriska fält

• Välj om delanbud enligt målgrupp tillåts.
    • ”Nej” är förvalt i punkten.
    • Om du väljer ”Ja” är delanbud enligt målgrupp tillåtna, och anbudsgivarna kan helt låta bli att erbjuda upphandlingens målgrupper. Detta innebär att de kan stänga upphandlingens målgrupper/objektsrader som icke-erbjudna i Anbudsportalen, men alla upphandlade objekt inom målgruppen ska dock erbjudas.

OBS! Om man vill tillåta delanbud inom målgruppen används detta kommando på fliken ”Kriterier för upphandlingsobjektet” i redigeringsvyn för målgruppen ”Delanbud enligt målgrupp tillåtna”.

Alternativa anbud accepteras

* obligatoriska fält

• Välj om alternativa anbud ska accepteras.
    • ”Nej” är förvalt i punkten.
    • Om du väljer ”Ja” införs ifrågavarande text i anbudsinfordrans pdf-dokument.

Anbud som inte motsvarar anbudsinfordran tas emot

* Extra funktion

• Välj om anbud som inte motsvarar anbudsinfordran accepteras.
    • ”Nej” är förvalt i punkten.
    • Om man väljer ”Ja” visas ifrågavarande text i anbudsinfordrans pdf-dokument och alla kontroller relaterade till kriterierna raderas från systemet, vilket innebär att anbudsgivaren inte behöver uppfylla minimikraven i anbudsinfordran för att kunna lämna in anbud.

Upphandlingen är reserverad för arbetscentraler eller för implementering i arbetsprogram

* obligatoriska fält

• Välj vid behov Upphandlingen reserveras för arbetscentraler eller genomförs i anslutning till arbetsprogram
    • ”Nej” är förvalt i punkten.
    • Om du väljer ”Ja” införs ifrågavarande text i anbudsinfordrans pdf-dokument.

Ytterligare information om upphandlingsförfarandet

• Precisera här vid behov upphandlingen eller förfarandet.

Upphandlingsförfarandets detaljerade villkor

* obligatoriska fält

• Ange tidsfristen för mottagning av anbud eller ansökan om deltagande.
  • Ange ytterligare information vid behov.

Minimiperiod under vilken anbudsgivaren är bunden av sitt anbud

* obligatoriska fält

• Ange tiden under vilken anbudsgivarens anbud åtminstone ska gälla.
    • Välj datum med kalenderknappen, eller
    • Ange längden i månader.

Kandidaters eller leverantörens lämplighetkrav

• Ange kraven på kandidaternas eller anbudsgivarnas lämplighet vid behov.

Intyg och utredningar på basis av vilka lämpligheten bedöms

• Ange intyg och utredningar utifrån vilka uppfyllandet av kraven bedöms

Grund för totalekonomisk förmånlighet

* obligatoriska fält

• Välj grund för totalekonomisk förmånlighet.
    • Förmånligaste pris
    • Lägsta kostnader
    • Bästa förhållande mellan pris och kvalitet
      • Jämförelsegrunderna nedan
        • Välj "Lägg till rad"
        • Ange grunder och viktning.

• Jämförelsegrunderna anges i anbudsinfordran.

Krav i samband med använding av en elektronisk katalog

• Ange krav på användning av den elektroniska förteckningen vid behov.