* obligatoriska fält

• Ange ett namn för upphandlingen.*
  • Systemet anger ID automatiskt. ID kan redigeras.
  • Du kan välja beskrivning av upphandlingen bland de förhandssparade texterna eller genom att lämna en beskrivning i textfältet.

Huvudobjekt

* obligatoriska fält

• Klicka på ”Välj CPV-kod” för att öppna fönstret med optioner.
    • Välj kod genom att bläddra eller med sökfunktionen.
      • Öppna kodernas undernivåer med pilknappen.
      • Välj kod genom att kryssa för rutan.
      • Välj ”CPV-kompletterande beteckning” på samma sätt.
    • Med funktionen Lägg till rad kan du lägga till ett nytt tilläggsobjekt.

Typ av upphandling

* obligatoriska fält

• Välj typ av upphandling
    • Upphandling av varor
    • Tjänster
    • Utbildningstjänster som samordnad upphandling (Lag om offentlig arbetskrafts- och företagsservice 6 kap. 3 §)
    • Byggentreprenad
    • Planeringstävling

Uppskattat värde eller kostnadsram exkl. moms

* obligatoriska fält

• Ange exakt värde eller prisintervall.
  • Välj om det estimerade värdet eller prisintervallet ska publiceras i formuläret för anbudsinfordran.
    • Förvalt värde är ”Nej”.
  • Upphandlingen överstiger tröskelvärdet enligt 25 § i upphandlingslagen.
    • Valet uppdateras automatiskt ”Ja/Nej”.

Upphandlingens primära genomförandeplats

• Välj huvudsakligt ställe där upphandlingen genomförs genom att klicka på "Lägg till rad" (NUTS-koodi-Nomenclature of Territorial Units for Statistics)
    • Välj kod genom att kryssa för rutan.
    • Öppna kodernas undernivåer med pilknappen.
    • Du kan radera en kod i formuläret genom att kryssa för den röda X-knappen.

Upphandlingskontraktets giltighetsperiod

• Ange upphandlingens giltighetstid vid behov.

Information om mögliga altervativ

• Välj om avtalet har optioner för ytterligare upphandling.
  • Om avtalet har optioner för ytterligare upphandling ska du i fältet som öppnas ange en beskrivning och preliminär längd.