Kontaktinformation för den upphandlande enheten

• Fyll i den upphandlande enhetens kontaktuppgifter.

* obligatoriska fält

Kontaktuppgifterna är ifyllda på förhand enligt uppgifterna i systemet, och de kan redigeras vid behov.

Organisationens NUTS-kod (Nomenclature of Territorial Units for Statistics)

• Välj organisationens NUTS-kod i fönstret som öppnas med knappen.
    • Välj kod genom att kryssa för rutan.
    • Öppna kodernas undernivåer med pilknappen.
    • Du kan radera en kod i formuläret genom att kryssa för den röda X-knappen.

Internetadress(er)

• I Internetadress anges organisationens internetadress

Deltagande sammanslutningar

• Välj "Lägg till kontaktuppgift”.
    • Ange samfundets uppgifter genom att klicka på den blå pennikonen.
      • När du klickar på ikonen på nytt stängs uppgifterna om samfundet.
      • Om du vill radera ett samfund från formuläret ska du klicka på den röda X-knappen.
  • Klicka på ”Välj samfund”.
    • I fönstret som öppnas ska du välja ett eller flera samfund eller samfundsgrupper som sparats på förhand.
    • De valda samfunden listas i formuläret.
      • Om du vill granska uppgifterna om ett samfund som lagts till ska du klicka på den blå pennikonen. Då visas uppgifterna i formuläret.
      • När du klickar på ikonen på nytt stängs uppgifterna om samfundet.
      • Om du vill radera ett samfund från formuläret ska du klicka på den röda X-knappen.

Den adress som anbud eller inbjudan att delta ska skickas till

* obligatoriska fält

Elektroniskt på adressen:

• Systemet bildar en länk till anbudsinfordran. Denna adress fungerar som länk i HILMA-annonsen, och den leder anbudsgivaren till rätt anbudsinfordran i anbudsportalen. I allmänhet bör denna adress inte redigeras eller raderas.

Om anbud eller ansökningar om deltagande skickas per post:

• Till ovan nämnda adress
  • Följande adress
    • Fyll i motsvarande namn- och adressuppgifter.

Typ av upphandlande enhet

* obligatoriska fält

• Välj den upphandlande enhetens karaktär.
  • Om du väljer "Annan” öppnas ett fält i vilket uppgifter kan anges.