Välj "Skapa annons med nya formulär"

Välj en underrättelsetyp:

• Direkt upphandling inom EU
    • Välj "Skapa annons"

DIREKTIV

• Välj enligt vilket direktiv underrättelsen görs
    • Direktiv 2014/23/EU (Koncessionstilldelning), välj i listan nedan om underrättelsen görs av upphandlande myndighet eller upphandlande enhet
    • Direktiv 2014/24/EU (Offentlig upphandling)
    • Direktiv 2014/25/EU (Samhällsservice)

• Beroende på vilket direktiv som valts fyller man i de punkter som öppnas i vänsternavigationen
    • Bilaga D1 (Offentlig upphandling)
    • Bilaga D2 (Samhällsservice)
    • Bilaga D4 (Koncessionstilldelning)

PUNKT I: Upphandlande myndighet

AVSNITT II: FÖREMÅL

II.1) Upphandlingens omfattning

• Ge upphandlingen ett namn.
  • Ge upphandlingen ett referensnummer vid behov (obs! det här numret är inte upphandlingens id)

II.1.2) Huvudsaklig CPV-kod

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

II.1.3) Typ av kontrakt

• Välj avtalstyp

II.1.4) Kort beskrivning

• Ange en kort beskrivning av upphandlingen (max 1000 tecken)

II.1.7 Upphandlingens totala värde (exkl. moms)

• Värde
    • Ange "värde" i det fält som öppnas
  • Det lägsta anbud/det högsta anbud som har beaktats
    • Det lägsta anbud/det högsta anbud som har beaktats

II.1.6) Information om delar

• Ange om avtalet har delats upp i delar

•   Ja
    • Gå till flik II.2: PUNKT: BESKRIVNING
  • Nej
    • Fyll i informationen som öppnas på sidan ( II.2.2–II.2.14)

II.2.2) Ytterligare CPV-kod(er)

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

II.2.3) Plats för utförande

• Välj den huvudsakliga orten för genomförande av upphandlingen (NUTS-kod) i det fönster som öppnas via knappen
    • Lägg till rad
  • Fyll vid behov i huvudsaklig ort för genomförande (högst 200 tecken)

II.2.4) Beskrivning av upphandlingen

• Ange en noggrann beskrivning av upphandlingen (max 4000 tecken)

II.2.5) Tilldelningskriterier

Om du i punkten DIREKTIV har valt "Direktiv 2014/23/EU (Koncessionstilldelning)" presenterar du i den här punkten kriterierna för uppgörande av avtal i sjunkande prioritetsordning.

• Skriv det första kriteriet i punkten Kriterium 1
  • Lägg till rad vid punkten "lägg till rad"

Om du i punkten DIREKTIV har valt "Direktiv 2014/24/EU (Offentlig upphandling) eller "Direktiv 2014/25/EU (Samhällsservice)", ska du anteckna kriterierna för uppgörande av upphandlingskontrakt på det sätt som anges nedan.

• Välj kriterier för uppgörande av upphandlingskontrakt

Välj "Nedan nämnda kriterier", och efter det sätts kriterier upp i anbudet (kostnadskriterium, pris eller kvalitetskriterium) enligt nedan nämnda alternativ:

1)Kostnadskriterium (när ivscykelkostnader används)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

2)Pris

• Ange viktning för priset

3)Kvalitetskriterium (om man använder bästa förhållande mellan pris och kvalitet)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

Välj "Priset är inte det enda kriteriet för beviljandet och alla kriterier har nämnts endast i upphandlingsdokumenten"

II.2.11) Information om optioner

• Välj vid behov "Ytterligare upphandlingsmöjligheter"
    • Skriv en beskrivning av möjligheterna

II.2.13) Information om EU-medel

• Ange om upphandlingen är relaterad till projekt och/eller program som finansieras med Europeiska unionens medel
    • Om du anger "Ja" ska du också ange projektets namn eller referens i det fält som öppnas.

II.2.14) Ytterligare information

• Ange vid behov ytterligare information kring upphandlingen (max 4000 tecken)

II.2: PUNKT: Beskrivning (avtal delat i delar)

PUNKT IV: Förfarande