• Efterannonsering inom EU

• Efterannonsering inom EU, samhällsservice

• Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – offentliga kontrakt - Meddelande om tilldelning av kontrakt

• Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – koncessioner - Meddelande om koncessionstilldelning

• Koncessionsmeddelande

II.1.1) Namn

• Ge upphandlingen ett namn.
  • Ge upphandlingen ett referensnummer vid behov (obs! det här numret är inte upphandlingens id)

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

II.1.3) Typ av kontrakt

Den här punkten finns inte på alla blanketter.

• Välj avtalstyp

• Ange en kort beskrivning av upphandlingen (max 1000 tecken)

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

• Ange värdet av kontraktet exklusive moms

II.1.7) Upphandlingens totala värde (exkl. moms)

• Värde
    • Ange "värde" i det fält som öppnas
  • Det lägsta anbud/det högsta anbud som har beaktats

II.1.6) Information som gäller delarna

Ange om kontraktet har delats upp i delar

• Ja
    • Om kontraktet har delats upp i delar finns det inte mer information som ska kompletteras på den här fliken.

Gå till flik II.2: PUNKT: BESKRIVNING (AVTAL DELAT I DELAR)

• Nej
    • Fyll i punkterna II.2.2–II.2.14 som öppnas på sidan

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

• Välj den huvudsakliga orten för genomförande av upphandlingen (NUTS-kod) i det fönster som öpp-nas via knappen
    • Lägg till rad
  • Fyll vid behov i huvudsaklig plats för byggnation/anläggning eller utförandee (högst 200 tecken)

II.2.4) Beskrivning av upphandlingen

• Ange en noggrann beskrivning av upphandlingen (max 4000 tecken)

II.2.5) Tilldelningskriterier

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

Om du väljer "Nedan nämnda kriterier", så sätt det efter det upp kriterier i anbudet (kostnadskriterium, pris eller kvalitetskriterium) enligt nedan nämnda alternativ:

1) Kostnadskriterium (då man fyller i andra än livscykelkostnader)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

2) Pris

• Ange viktning för priset

3) Kvalitetskriterium (om man använder bästa förhållande mellan pris och kvalitet)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

Välj "Priset är inte det enda kriteriet för beviljandet och alla kriterier har nämnts endast i upphandlingsdoku-menten"