• Efterannonsering inom EU
  • Efterannonsering inom EU, samhällsservice
  • Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – offentliga kontrakt - Meddelande om tilldelning av kontrakt
  • Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – koncessioner - Meddelande om koncessionstilldelning
  • Meddelande om koncessionstilldelning

Rättslig grund

Välj rätt rättsgrund för upphandlingsannonsen.

Upphandlande myndighet/enhet

I formuläret "Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – koncessioner – förhandsmeddelande" väljer man om annonsören är upphandlande myndighet eller upphandlande enhet.

I.1) Namn och adresser

• Fyll i den upphandlande enhetens kontaktuppgifter

Kontaktuppgifterna kommer automatiskt förhandsifyllda enligt den information som lagrats i systemet och de kan redigeras vid behov.

NUTS-kod (Nomenclature of Territorial Units for Statistics)

Välj den huvudsakliga platsen för genomförande av upphandlingen (NUTS-kod) i det fönster som öpp-nas via knappen
  • Välj koden genom att markera kryssrutan
  • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
  • Du kan ta bort en kod som har lagts till i formuläret genom att kryssa för den röda X-knappen

Internetadress(er)

• I punkten Internetadress fyller du i den upphandlande enhetens webbadress eller adressen till de webbsidor som handlar om upphandlingsprocessen och där det finns ytterligare information om den upphandlande enheten och upphandlingen.

Beställare (Andra deltagande sammanslutningar):

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

Lägg till kontaktuppgift:

• Klicka på "Lägg till kontaktuppgift"
  • På formuläret läggs till en ny organisation under namnet "Ny kontaktuppgift"
  • Klicka på den blå pennknappen och fyll i uppgifterna på det formulär som öppnas

Välj organisationer från registret

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

Klicka på "Välj sammanslutningar":

• Välj en eller flera förhandslagrade organisationer eller organisationsgrupper i det fönster som öppnas
  • De valda organisationerna listas i formuläret
  • Klicka på den blå pennknappen och fyll i uppgifterna på det formulär som öppnas Här kan du också redigera informationen om organisationen.
  • Då du klickar på den blå pennknappen på nytt, stängs den information som är öppen om organisat-ionen
  • Om du vill ta bort en tillagd organisation från formuläret ska du klicka på den röda X-knappen

I.2) Samordnad upphandling

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

Välj vid behov de uppgifter som gäller gemensam upphandling

• I avtalet ingår gemensam upphandling
    • Fyll i informationen om den gemensamma upphandlingen vid behov
  • Avtalet ingås av enhet för gemensam upphandling

I.4) Typ av upphandlande myndighet

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Välj typ för den upphandlande enheten i fråga.
  • Då du väljer "Annan typ", öppnas ett fält där du kan mata in önskad text.

I.5) Huvudsaklig verksamhet

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange huvudsaklig verksamhetsgren
  • Då du väljer "Annan verksamhet", öppnas ett fält där du kan mata in önskad text.

I.6) Huvudsaklig verksamhet (Med försörjningssektor meddelanden, fyll i avsnitt I.6 i stället I.4 och I.5)

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

• Ange primär verksamhetsgren