• Underrättelse om EU-kontrakt
  • Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – offentliga kontrakt - Meddelande om upphandling
  • Underrättelse om EU-upphandling, samhällsservice
  • Koncessionsmeddelande
  • Leverantör register
  • Upphandling av samhällsservice, under EU-tröskelvärde (OBS! Kan inte publicera till HILMA)

II.1) Upphandlingens omfattning

• Ge upphandlingen ett namn.
  • Ge upphandlingen ett referensnummer vid behov (obs! det här numret är inte upphandlingens id)

II.1.2) Huvudsaklig CPV-kod

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

II.1.3) Typ av kontrakt

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Välj typ av kontrakt

II.1.4) Kort beskrivning

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange en kort beskrivning av upphandlingen (max 1000 tecken)

II.1.5) Uppskattat totalt värde

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange den beräknade totalkostnaden för upphandlingen

II.1.6) Information om delar

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange om kontraktet har delats upp i delar

• Ja
    • Fyll i nödvändiga uppgifter i punkten "Anbuden kan gälla"
    • Om kontraktet har delats upp i delar finns det inte mer information som ska kompletteras på den här fliken.
    • Gå till flik II.2: PUNKT: BESKRIVNING (AVTAL DELAT I DELAR)

• Nej
    • Fyll i informationen som öppnas på sidan ( II.2.2–II.2.14)

Anbuden kan gälla

• Maximiantal delar som beviljas en anbudsgivare
    • Ange antal
    • Den upphandlande myndigheten förbehåller sig rätten att ingå avtal där man kombinerar följande delar eller grupper av delar
      • Skriv förklaring

II.2.2) Ytterligare CPV-kod(er)

• Klicka på ”Välj CPV-kod”, alternativfönstret öppnas
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan byta ut en kod som har lagts till på blanketten mot en annan
    • "CPV-kompletterande ordlista" väljs på samma sätt

II.2.3) Plats för utförande

Välj den huvudsakliga orten för genomförande av upphandlingen (NUTS-kod) i det fönster som öpp-nas via knappen
  • Lägg till rad
  • Fyll vid behov i huvudsaklig ort för genomförande (högst 200 tecken)

II.2.4) Beskrivning av upphandlingen

• Ange en noggrann beskrivning av upphandlingen (max 4000 tecken)

II.2.5) Tilldelningskriterier

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.

Kriterier nedan

Välj "Kriterier nedan", och efter det sätts kriterier upp i anbudet (kostnadskriterium, pris eller kvali-tetskriterium) enligt nedan nämnda alternativ:

1) Kostnadskriterium (då man fyller i andra än livscykelkostnader)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

2) Pris

• Ange viktning för priset

3) Kvalitetskriterium (om man använder bästa förhållande mellan pris och kvalitet)

• Efter att alternativet valts aktiveras funktionen "Lägg till rad"
    • Ange kriteriets namn och viktning

Välj "Priset är inte det enda kriteriet för beviljandet och alla kriterier har nämnts endast i upphandlingsdoku-menten"

II.2.6) Uppskattat värde

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange den beräknade totalkostnaden för upphandlingen
    • valutan kan ändras vid behov

II.2.7) Kontraktets, ramavtalets eller det dynamiska inköpssystemets löptid

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange uppgifter om avtalets, ramavtalets eller det dynamiska upphandlingssystemets längd
  • När du väljer "Det här avtalet kan förlängas" ska du ange den tilläggsinformation som frågas efter nedan.

II.2.8) Giltighetstid för kvalificeringssystemet *

*Den här punkten finns bara i leverantörslegister

• Ange kvalificeringssystemets giltighetstid.
    • Start- och slutdatum
    • Ospecificerad
  • Ange vid behov ytterligare information i fältet "Formaliteter för bedömningen av uppfyllandet av villkoren".

II.2.9) Upplysningar om begränsningar av antalet kandidater som inbjuds (förutom vid öppna förfaranden)

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Välj antalet planerade aktörer
  • Minimimängd
  • maximimängd
  • Skriv grunderna för varför endast ett begränsat antal kandidater väljs

II.2.10) Information om alternativa anbud

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Välj vid behov "Olika alternativ godkänns"

II.2.11) Information om optioner

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Välj vid behov "Ytterligare upphandlingsmöjligheter"
  • När du väljer "Ytterligare upphandlingsmöjligheter" ska du ange den tilläggsinformation som efterfrågas.

II.2.12) Information om elektroniska kataloger

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Välj vid behov "Anbuden måste presenteras som elektroniska kataloger eller en elektronisk katalog måste inkluderas i dem"

II.2.13) Information om EU-medel

• Ange om upphandlingen är relaterad till projekt och/eller program som finansieras med Europeiska unionens medel
    • Om du anger "Ja" ska du också ange projektets namn eller referens i det fält som öppnas.

II.2.14) Ytterligare information

*Den här punkten finns inte på alla blanketter.
  • Ange vid behov ytterligare information kring upphandlingen (max 4000 tecken)