• Underrättelse om EU-kontrakt
  • Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – offentliga kontrakt - Meddelande om upphandling
  • Underrättelse om EU-upphandling, samhällsservice
  • Koncessionsmeddelande
  • Leverantör register
  • Upphandling av samhällsservice, under EU-tröskelvärde (OBS! Kan inte publicera till HILMA)

Välj rätt rättsgrund för upphandlingsannonsen

I formuläret "Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – koncessioner – förhandsmeddelande" väljer man om annonsören är upphandlande myndighet eller upphandlande enhet.

I.1) Namn och adresser

• Fyll i den upphandlande enhetens kontaktuppgifter

Kontaktuppgifterna kommer automatiskt förhandsifyllda enligt den information som lagrats i systemet och de kan redigeras vid behov.

NUTS-kod (Nomenclature of Territorial Units for Statistics)

• Välj den huvudsakliga platsen för genomförande av upphandlingen (NUTS-kod) i det fönster som öpp-nas via knappen
    • Välj koden genom att markera kryssrutan
    • Du öppnar undernivåerna för koderna med pil-knappen
    • Du kan ta bort en kod som har lagts till i formuläret genom att kryssa för den röda X-knappen

Internetadress(er):

• I punkten webbadress fyller du i den upphandlande enhetens webbadress eller adressen till de webb-sidor som handlar om upphandlingsprocessen och där det finns ytterligare information om den upp-handlande enheten och upphandlingen.

Beställare (Andra deltagande sammanslutningar):

• Lägg till kontaktuppgift:
  • Klicka på "Lägg till kontaktuppgift"
  • På formuläret läggs till en ny organisation under namnet "Ny kontaktuppgift"
  • Klicka på den blå pennknappen och fyll i uppgifterna på det formulär som öppnas

Välj organisationer från registret

Klicka på "Välj organisationer":

• Välj en eller flera förhandslagrade organisationer eller organisationsgrupper i det fönster som öppnas
  • De valda organisationerna listas i formuläret
  • Klicka på den blå pennknappen och fyll i uppgifterna på det formulär som öppnas Här kan du också redigera informationen om organisationen.
  • Då du klickar på den blå pennknappen på nytt, stängs den information som är öppen om organisat-ionen
  • Om du vill ta bort en tillagd organisation från formuläret ska du klicka på den röda X-knappen

I.2) Samordnad upphandling

Välj vid behov de uppgifter som gäller gemensam upphandling

• I avtalet ingår gemensam upphandling
    • Fyll i informationen om den gemensamma upphandlingen vid behov
  • Avtalet ingås av enhet för gemensam upphandling

1.3) Kommunikation

• Inte vald
  • Upphandlingsdokumenten finns direkt tillgängliga i sin helhet, utan begränsningar och avgiftsfritt på adressen
    • I adressfältet anges som standard adressen till din egen upphandlande organisations anbudsportal, så informationen i det fältet behöver inte redigeras. Vid behov är redigering möjlig
  • Tillgången till upphandlingsdokumenten har begränsats. Tilläggsinformation fås på adressen

Ytterligare upplysningar kan erhållas från:

• Ovan nämnda adress
  • Annan adress
    • Fyll i motsvarande namn- och adressuppgifter

Anbud eller anbudsansökningar ska skickas:

Elektroniskt på adressen:

• Systemet skapar en länk till infordran av anbud. Adressen, som har skapats automatiskt, fungerar som en länk i HILMA-underrättelsen och styr automatiskt anbudsgivaren till rätt infordran av anbud i an-budsportalen. Normalt lönar det sig inte att redigera eller ta bort adressen."

Om anbud eller ansökan om deltagande lämnas in per post:

• Inte vald
  • Till ovan nämnda adress
  • Till följande adress
    • Fyll i motsvarande namn- och adressuppgifter

I.4) Typ av upphandlande myndighet

• Välj typ för den upphandlande enheten i fråga.
  • Då du väljer "Annan", öppnas ett fält där du kan mata in önskad text.

I.5) Huvudsaklig verksamhet

• Ange primär verksamhetsgren
  • Då du väljer "Annan", öppnas ett fält där du kan mata in önskad text.

I.6) Primär verksamhetsgren (i underrättelse för försörjningssektorer)

• Ange primär verksamhetsgren