Anbudssystem

Du kommer till upphandlingssystemet genom att klicka på knappen ”Anbudssystem” uppe på sidan eller länken ”Öppna anbudssystemet” nere på sidan. Om den upphandlande enheten använder Cloudia Kontraktshantering sker navigeringen till kontraktshanteringsmodulen på samma sätt.

Aktuellt

På startsidan hittar du aktuella meddelanden (om sådana har publicerats) bland annat om användningen av Upphandling och om uppdateringar. Du öppnar ett meddelande genom att klicka på dess länk.

Den upphandlande enheten kan också publicera egna meddelanden här. Du skapar meddelanden via menyn verktyg i punkten bulletiner.

Dokument om den upphandlande myndigheten

Den upphandlande enheten kan samla sina egna dokument i Den upphandlande enhetens dokument.

Toppnavigation

I toppnavigationen i Cloudias upphandlingssystem hittar du de moduler som den upphandlande enheten har tagit i bruk samt menyerna ”Inställningar” och ”Verktyg”. Menyns vyer beror på vilka funktioner den upphandlande enheten har tagit i bruk samt vilken behörighetsnivå användarens användarnamn har.

• Startsida
  • Anbudssystem
  • Kontraktshantering
  • Inställningar:
    • Använderrättigheter (hantering av rättigheter)
    • Andra inställningar
    • Försparade texter
    • Ändra lösenord
    • Texter för Tarjouspalvelu-leverantörsportal
    • Helgdagar
  • Verktyg:
    • Bulletiner
    • Antal användare
    • Dokument om den upphandlande myndigheten
    • Statistikrapport
    • Varaktighet av upphandling
    • Upphandligsmallar
    • Frågehantering

Användargränssnittets språk

Du kan byta användargränssnittets språk i högra hörnet av toppnavigationen. Du kan välja mellan: finska, svenska, norska och engelska.

Gå till en annan modul

I rullgardinsmenyn kan du välja de moduler som den upphandlande enheten har tagit i bruk.

Logga ut

Utloggning från Cloudias upphandlingssystem.

• Av datasekretesskäl rekommenderar vi att du alltid loggar ut då du slutar använda tjänsten