* Erikseen tilattava lisätoiminnallisuus, jolla voi hakea Tilaajavastuu.fi -raportin suoraan toimittajan tiedoista

Tilaajavastuu.fi -raportin voit hakea tarjoajakohtaisesti "Tarjoukset"-osiosta:

KUVA: Tilaajavastuu.fi -raportin hakeminen toimittajalta tehdään Hae -toiminnolla

Järjestelmä näyttää Tilaajavastuu.fi -järjestelmän tietolähteiden perusteella, onko tarjoaja hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet vai onko niissä tarkistettavaa.

Klikkaamalla Tilaajavastuutiedon statuksen osoittamaa symbolia pääset tarkastelemaan raporttia ko. toimittajan osalta. Raportti tallennetaan osaksi kilpailutuksen dokumenttipakettia.

KUVA: Tilaajavastuu.fi -raportin avaaminen.

KUVA: Luotettava Kumppani -rekisteristä palautuva status

Tilaajavastuu.fi -raportti Dokumentit-välilehden näkymässä

Dokumentit välilehdellä voidaan tarkastella tarjouskohtaisesti tarjoajan Tilaajavastuu.fi -raporttia.

• Valitse tarjoajan kohdalta "Tarjouksen dokumentit"
  • Klikkaa Tilaajavastuu raporttia ja se avautuu erilliseen ikkunaan
  • Päivämäärä ja kellonaika kertovat, milloin tilaajavastuutiedot on tarkastettu

KUVA: Dokumentti-välilehden näkymä