Navigoi päättyneisiin tarjouksiin ja etsi päättynyt tarjouspyyntö, jonka tarjoukset haluat avata. Avaa tarjouspyynnöltä "Tarjoukset" -osio.

Tarjoukset -osio näyttää saapuneiden tarjousten lukumäärän. Tässä vaiheessa saapuneita tarjouksia ei ole vielä avattu. Ensimmäisellä avauskerralla muodostetaan avauspöytäkirja. Vertailuun ja päätösasiakirjoihin pääsee vasta avauspöytäkirjan muodostamisen jälkeen. Valmis avauspöytäkirjan tallentuu pdf-muodossa tulostettavaksi.

Avataksesi tarjoukset klikkaa "Tee avauspöytäkirja ja avaa tarjoukset".

Täydennä alla pyydetyt tiedot.

• "Paikka", syötä tiedot, missä avaustilanne on
  • "Läsnä", syötä avaustilaisuudessa olevien henkilöiden nimet valinnalla "Lisää uusi läsnäolija" tai valitse valikosta
  • Seuraavaksi avautuu jätettyjen tarjousten listaus
    • Tarjoukset listautuvat automaattisesti vanhin ensin, mutta voit vaihtaa listauksen lajittelua listauksen alapuolelta

KUVA: Avauspöytäkirjan luominen tapahtuu "Tarjoukset" -osiossa

• "Lisää osio" -toiminnolla voit lisätä avauspöytäkirjalle omia osioitasi.
    • Kirjoita osion otsikko vasemmalla olevaan ruutuun ja osion sisältö isoon ruutuun:

KUVA: "Lisää uusi osio" -toiminnolla voit lisätä Avauspöytäkirjalle uusia osioita.

• "Allekirjoitus", syötä henkilön nimi valinnalla "Lisää uusi allekirjoittaja" tai valitse alasvetovalikosta
    • Voit lisätä tarvittavan määrän allekirjoittajia
    • HUOM! Myös sähköisen allekirjoituksen allekirjoittajat valitaan tässä

KUVA: Avauspöytäkirjan viimeinen kohta on Allekirjoittajien lisääminen

Kun avauspöytäkirjan tiedot on syötetty, klikkaa ”Luo avauspöytäkirja”. Tarjoukset -osio avautuu ja ylimpänä näkyy Avauspöytäkirja pdf-muodossa.

Saapuneet tarjoukset -osion ohjeet löytyvät tarkemmin täältä