Tarjouspyynnölle, hankintapäätökselle, hankintasopimukselle, avauspöytäkirjalle sekä huutokaupalle voidaan määritellä esitallennustekstejä. Tämä toiminto on toiselta nimeltään listaeditori ja oikeudet esitallennustekstien hallintaan on automaattisesti ADMIN-tasoisilla tunnuksilla, sekä niillä käyttäjätunnuksilla joille on määritelty oikeus ”Listaeditori”-toimintoon kohdassa Käyttöoikeudet.

Esitallennustekstien lisääminen

• Valitse listaryhmän alta kohta jolle esitallennusteksti halutaan tallentaa
    • Ryhmitelty ylätasojen (Hankintailmoitus, Päätös, Huutokauppa tai Muut) alle tekstikenttien otsikkotietojen perusteella

• Valitse haluttu otsikkotieto
    • Valitse +-painikkeesta "lisää uusi", jolloin avautuu esitallennetun tekstin muokkausikkuna
  • Syötä esitallennustallennus tekstin
    • Nimi
    • Kuvaus
      • Tallenna

Esitallennustekstien muokkaus

• Valitse listaryhmän alta kohta jolle esitallennusteksti halutaan tallentaa
    • Ryhmitelty ylätasojen (Hankintailmoitus, Päätös, Huutokauppa tai Muut) alle tekstikenttien otsikkotietojen perusteella
  • Valitse haluttu otsikkotieto
    • Valitse +-painikkeesta "lisää uusi", jolloin avautuu esitallennetun tekstin muokkausikkuna
    • Muokkaa esitallennustallennus tekstin
      • Nimi
      • Kuvaus
        • Poista
        • Tallenna

Esitallennustekstien käyttö ja lisääminen lennosta

Esitallennusteksteissä määritellyt tekstit tulevat valittaviksi ko. tekstikentän esitallennustekstien pudotusvalikkoon. Yhteen tekstikenttään voidaan liittää useita esitallennettuja tekstejä.

Käyttövinkki: Kaikki kilpailutuksen käyttäjät voivat tallentaa esitallennustekstejä samalla kun täyttävät lomaketta. Uuden esitallennustekstin saa tallennettua valitsemalla ”kytke päälle tekstin tallennus”, syöttämällä tekstin tekstikenttään ja valitsemalla ”tallenna”.

Valittuja tekstejä voi muokata tekstikentässä, jolloin muokkaukset koskevat tällöin vain ko. dokumenttia. Pysyvät muutokset tehdään "Listaeditorissa". Kaikki esitallennetut tekstit ovat kaikkien organisaation hankintahenkilöiden käytettävissä.