Keskeneräiset ilmoitukset

Kun ilmoitus on luonnosvaiheessa, löytyy se ”Keskeneräiset” -kansiosta.

• Valitse "Keskeneräiset"-kansio
  • Valitse avautuvasta listauksesta kilpailutus, jota haluat käsitellä klikkaamalla sitä

Sivunavigaatio:

• Tietosivu
    • Pääset muokkaamaan ilmoitusta "muokkaa ilmoitusta"
  • Dokumentit
    • Kaikki ilmoituksen siihen mennessä tallentuneet dokumentit
  • Sisäinen keskustelu

Toiminnot:

• Lisää suosikkeihin
    • Voit lisätä ilmoituksia suosikkeihin, jolloin kirjautuessasi Kilpailutukseen aukeaa "Suosikit-listaus". Jos ilmoitus on jo suosikki ko. kohdassa lukee "poista suosikeista", jolloin tarjouspyyntö poistuu suosikki-listauksesta.
  • Avaa ilmoitus PDF-muodossa
  • Avaa ilmoitus HTML-muodossa
  • Tee uusi ilmoitus tämän pohjalta
  • Kopio tarjouspyyntö testiympäristöön
  • Tee uusi kilpailutusluonnos tarjouspyynnön pohjalta
  • Tee uusi kilpailutusprojekti tarjouspyynnön pohjalta
  • Tee hankintailmoitus tämän ennakkoilmoituksen pohjalta (EU-ennakkoilmoituksissa)
  • Tee jälki-ilmoitus tämän hankintailmoituksen pohjalta (EU-hankintailmoituksissa)
  • Kopioi mallipohjaksi
  • Näytä tarjouspyynnön muokkaustiedot
  • Poista

KUVA: Tietosivulta pääset muokkaamaan ilmoitusta

Voimassa olevat ilmoitukset

Kun ilmoitus on julkaistu, siirtyy se ”Voimassa olevat” -kansioon.

• Valitse "Voimassa olevat"-kansio
  • Valitse avautuvasta listauksesta kilpailutus, jota haluat käsitellä
    • Valitun kilpailutuksen tietosivu avautuu

Sivunavigaatio

• Tietosivu
    • Ilmoitukseen tutustuneet
      • Katso ilmoitukseen tutustuneet
    • Saapuneet tarjoukset (osallistumispyynnöissä saapuneet hakemukset)
      • Tarjouksen käsittelytiedoista voit katsoa tarjouspyynnön avaajan sekä kuka on tarjouksen jättänyt. Tarkemmat tiedot tarjouksesta löydät sivunavigaatiosta kohdasta tarjoukset
    • Kysymysten hallinta
      • Jos ilmoitukseen kohdistuu tarjoajan esittämiä lisätietokysymyksiä, siirry kysymysten hallintaan
    • Linkki tarjouspyyntöön
      • Tarjouspyyntöön pääsee klikkaamalla hankintayksikön nimeä taikka kopioimalla URL-osoite selaimen osoitekenttään
    • Valmistumisen seuranta
      • Valmistumisen seuranta palkissa näkyvät vihreällä ne kilpailutuksen vaiheet, jotka ovat jo suoritettu, ja suorittamattomat vaiheet näkyvät punaisella.
  • Kierrokset (ainoastaan monivaiheisissa menettelyissä)
  • Muokkaus
  • Keskeytä
  • Dokumentit
  • Sisäinen keskustelu
  • Lähetä viesti
  • Siirrot ja seuranta

Toiminnot:

• Lisää suosikkeihin
    • Voit lisätä ilmoituksia suosikkeihin, jolloin kirjautuessasi Kilpailutukseen aukeaa "Suosikit-listaus". Jos ilmoitus on jo suosikki ko. kohdassa lukee "poista suosikeista", jolloin tarjouspyyntö poistuu suosikki-listauksesta.
  • Avaa ilmoitus PDF-muodossa
  • Avaa ilmoitus HTML-muodossa
  • Tee uusi ilmoitus tämän pohjalta
  • Kopio tarjouspyyntö testiympäristöön
  • Tee uusi kilpailutusluonnos tarjouspyynnön pohjalta
  • Tee uusi kilpailutusprojekti tarjouspyynnön pohjalta
  • Tee hankintailmoitus tämän ennakkoilmoituksen pohjalta (EU-ennakkoilmoituksissa)
  • Tee jälki-ilmoitus tämän hankintailmoituksen pohjalta (EU-hankintailmoituksissa)
  • Kopioi mallipohjaksi
  • Näytä tarjouspyynnön muokkaustiedot
  • Poista

KUVA: Voimassa olevan ilmoituksen tietosivu. Kyseiseen ilmoitukseen on tullut yksi tarjous sekä yksi kysymys.

Päättyneet ilmoitukset

Kun ilmoituksen määräaika päättyy, siirtyy ilmoitus ”Päättyneet” -kansioon.

• Valitse "Päättyneet"-kansio
  • Valitse avautuvasta listauksesta kilpailutus, jota haluat käsitellä
  • Valitun kilpailutuksen tietosivu aukeaa

Sivunavigaatio

HUOM! Kun tarjouspyynnön määräaika on päättynyt, kaikki kohdat eivät ole aktiivisia. Kohdat tulevat aktiivisiksi tarjousten vertailuprosessin edetessä.

• Tietosivu
  • Tarjoukset (monivaiheisissa menettelyissä "Osallistumishakemukset")
  • Tarjousten vertailu (monivaiheisissa menettelyissä "Vertailu")
  • Kierrokset (ainoastaan monivaiheisissa menettelyissä)
  • Päätökset (ainoastaan yksivaiheisissa menettelyissä)
  • Hankintasopimus
  • Dokumentit
  • Sisäinen keskustelu
  • Lähetä viesti
  • Täsmennys
  • Siirrot ja seuranta

Toiminnot:

• Lisää suosikkeihin
    • Voit lisätä ilmoituksia suosikkeihin, jolloin kirjautuessasi Kilpailutukseen aukeaa "Suosikit-listaus". Jos ilmoitus on jo suosikki ko. kohdassa lukee "poista suosikeista", jolloin tarjouspyyntö poistuu suosikki-listauksesta.
  • Avaa ilmoitus PDF-muodossa
  • Avaa ilmoitus HTML-muodossa
  • Tee uusi ilmoitus tämän pohjalta
  • Kopio tarjouspyyntö testiympäristöön
  • Tee uusi kilpailutusluonnos tarjouspyynnön pohjalta
  • Tee uusi kilpailutusprojekti tarjouspyynnön pohjalta
  • Tee hankintailmoitus tämän ennakkoilmoituksen pohjalta (EU-ennakkoilmoituksissa)
  • Tee jälki-ilmoitus tämän hankintailmoituksen pohjalta (EU-hankintailmoituksissa)
  • Kopioi mallipohjaksi

KUVA: Tarjouspyynnön määräaika on päättynyt, tarjousten vertailuprosessi alkamassa. Tämän vuoksi sivunavigaatiossa kaikki osat eivät ole aktiivisia. Prosessi aloitetaan avauspöytäkirjan luomisella "tarjoukset osiossa"