Ilmoitukseen tutustuneet

Hankintailmoituksissa voit tarkastella, ketkä tarjoajat ovat tutustuneet ilmoitukseen Tarjouspalvelussa.

Ilmoitukseen tutustuneet löytyvät tarjouspyynnön tietosivulta Ilmoitukseen tutustuneet -otsikon alta.

Klikkaa tekstiä ”Ilmoitukseen tutustuneet" ja näet tarjoajat, jotka ovat tutustuneet ilmoitukseen.

Tarjouksen käsittelytiedoista näkee tarjoajan edustajat, jotka ovat tarjouksen avanneet tai tarjousta muokanneet sekä muokkausajan.

Saapuneet tarjoukset

Saapuneet tarjoukset näyttää samat tiedot kuin "Ilmoitukseen tutustuneet" osio.

Kysymysten hallinta

Tarkempi artikkeli löytyy täältä.

Linkki tarjouspyyntöön tarjouspalvelussa

Hankintaorganisaation Tarjouspalveluun pääsee klikkaamalla Tarjouspalvelun nimestä.

Alapuolelta löytyy suora linkki tarjouspyyntöön.

Valmistumisen seuranta

Valmistumisen seuranta palkissa näkyvät vihreällä ne kilpailutuksen vaiheet, jotka ovat jo suoritettu, ja suorittamattomat vaiheet näkyvät punaisella.