Ylänavigaation toiminnot ja valikot

Cloudian hankintajärjestelmän ylänavigaatiosta löytyvät ne moduulit, jotka hankintayksiköllä on käytössään, linkki tukiportaaliin sekä valikko käyttöliittymän kielen vaihtamiseksi. Valittavissa ovat: Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Ylänavigaatiossa on myös "Asetukset" -valikko. Valikon näkymä riippuu käyttäjän käyttäjätunnuksen käyttöoikeustasosta sekä siitä, mitä toimintoja hankintayksiköllä on käytössään.

Kansionäkymä ja suosikit

Etusivulla näkyy hankintayksikön kilpailutusjärjestelmän kansionäkymä. Kansionäkymässä näkyvät tiedot vaihtelevat käyttäjän käyttäjätunnuksen käyttöoikeustasosta sekä hankintayksikön käytössä olevista toiminnoista.

Suosikit

Suosikit-näkymään käyttäjä voi lisätä kilpailutuksia suosikeiksi. Suosikkeja hallinnoidaan ilmoitusten "Toiminnot" -näkymästä.

Haku

Haku -toiminnolla voidaan ilmoituksia hakea nimellä, tunnisteella tai itse määritellyillä hakuehdoilla

Ajankohtaista

Aloitussivulta löytyy ajankohtaisia tiedotteita (mikäli niitä on julkaistuna) mm. Kilpailutuksen käytöstä ja päivityksistä. Avaa tiedote klikkaamalla sen linkkiä. Hankintayksikkö voi julkaista myös omia tiedotteitaan ko. palstalle. Tiedotteita luodaan "Asetukset" -valikon kohdasta "Tiedotteet".

Uloskirjautuminen

Cloudian hankintajärjestelmästä uloskirjautuminen.

•     Tietoturvasyistä suosittelemme palvelun käytön lopettamista uloskirjautumisen kautta