Tarjouspyynnölle, hankintapäätökselle, hankintasopimukselle, avauspöytäkirjalle sekä huutokaupalle voidaan määritellä esitallennustekstejä. Tämä toiminto on toiselta nimeltään listaeditori ja oikeudet esitallennustekstien hallintaan on automaattisesti ADMIN-tasoisilla tunnuksilla, sekä niillä käyttäjätunnuksilla joille on määritelty oikeus ”Listaeditori”-toimintoon kohdassa Käyttöoikeudet.

• Valitse listaryhmän alta kohta jolle esitallennusteksti halutaan tallentaa
    • Ryhmitelty ylätasojen (Hankintapäätös, Hankintasopimus, Tarjouspyyntö, Avauspöytäkirja, Sopimukset, Huutokauppa) alle tekstikenttien otsikkotietojen perusteella
  • Valitse haluttu teksti (1)
    • Valitse ”Uusi lista” (2), jonka jälkeen oikeaan sarakkeeseen avautuu valitun listan muokkaus.
  • Kirjaa Listan nimi ja kuvaus (3)
    • Listan nimi tulee valittavaksi ko. kentän alasvetovalikkoon
  • Tallenna listaan tehdyt muutokset (4)

• Valitse listaryhmän alta kohta jota halutaan muokata tai tarkastella
    • Ryhmitelty ylätasojen (Hankintapäätös, Hankintasopimus, Tarjouspyyntö, Avauspöytäkirja, Sopimukset, Huutokauppa) alle tekstikenttien otsikkotietojen perusteella
  • Valitse haluttu teksti (1)
    • Valitse muokattava/tarkasteltava lista (2), jonka jälkeen oikeaan sarakkeeseen avautuu valitun listan muokkaus.
  • Muokkaa/tarkastele listan nimeä ja kuvausta (3)
    • Lista voidaan myös poistaa kokonaan ”Poista lista”
  • Valinnan jälkeen järjestelmä pyytää vahvistamaan poiston
    • Tallenna listaan tehdyt muutokset tarvittaessa (4)

Esitallennustekstien käyttö ja lisääminen lennosta

Esitallennusteksteissä määritellyt tekstit tulevat valittaviksi ko. tekstikentän esitallennustekstien pudotusvalikkoon. Yhteen tekstikenttään voidaan liittää useita esitallennettuja tekstejä.

Käyttövinkki: Kaikki kilpailutuksen käyttäjät voivat tallentaa esitallennustekstejä samalla kun täyttävät lomaketta. Uuden esitallennustekstin saa tallennettua valitsemalla ”kytke päälle tekstin tallennus”, syöttämällä tekstin tekstikenttään ja valitsemalla ”tallenna”.

Valittuja tekstejä voi muokata tekstikentässä, jolloin muokkaukset koskevat tällöin vain ko. dokumenttia. Pysyvät muutokset tehdään "Listaeditorissa". Kaikki esitallennetut tekstit ovat kaikkien organisaation hankintahenkilöiden käytettävissä.