Dokumentit välilehdeltä on mahdollista tarkastella kootusti hankintajärjestelmään liittyviä dokumentteja. Näkymään listautuvat seuraavat toiminnot ja dokumentit.

Ilmoitus on lähetetty aiemmin seuraaviin sähköpostiosoitteisiin

Kohtaan listautuvat ne osoitteet, joihin hankintajärjestelmän osallistumispyyntö on toimitettu.

Ilmoituksen liitteet

Kohtaan listautuvat hankintajärjestelmän osallistumispyynnön liitteet, jos niitä on lisätty.

Saapuneet hakemukset

Kohtaan listautuvat niiden tarjoajien tiedot, jotka ovat jättäneet osallistumishakemuksensa hankintajärjestelmään.

Kysymykset/vastaukset & viestit

Kohtaan listautuvat tarjoajien hankintayksikköön lähettämät viestit ja niiden vastaukset sekä hankintayksikön itsensä julkaisemat viestit.

• Klikkaamalla tekstiä "Kysymykset ja vastaukset", saa avattua pdf-tiedoston, joka sisältää kysymykset ja vastaukset
  • Klikkaamatta tekstiä "Lähetetyt viestit", saa avattua pdf-tiedoston, joka sisältää hankintayksikön itsensä tarjoajille lähettämät viestit.

Muut dokumentit

Kohdassa näkyvät muut hankintayksikön lisäämät dokumentit. Nämä dokumentit eivät näyt Tarjouspalvelussa tarjoajille, vaan ne ovat pelkästään hankintayksikön itsensä käytössä.

• Dokumentteja on mahdollista lisätä "Lisää uusi liitetiedosto" -painikkeella
  • Dokumenttien järjestystä voi muuttaa oikeassa laidassa näkyvillä nuolipainikkeilla
  • Lisätty dokumentti on mahdollista poistaa punaisella ruksipainikkeella

Dokumenttipaketin koostaminen

Hankintajärjestelmään lisätyistä asiakirjoista on mahdollista koostaa dokumenttipaketti. Dokumenttipaketin voi koostaa siten, että se sisältää kaikki tiedot tai että siitä jäävät pois liikesalaisuustiedot.

• Valitaan joko "koosta dokumenttipaketti kaikilla tiedoilla" tai "koosta dokumenttipaketti ilman liikesalaisuustietoja"
    • Dokumenttipakettiin tuleville tiedostoille voidaan määritellä etuliite
    • Haluttaessa voidaan käyttää PDF/A-tiedostomuotoa
  • Painetaan "muodosta dokumenttipaketti"
    • Valitaan tallennussijainti ja painetaan "Tallenna"