* Erikseen tilattava lisätoiminnallisuus, jolla voi hakea tilaajavastuu.fi -raportin suoraan toimittajan tiedoista

Tilaajavastuu.fi -raportin voit hakea tarjoajakohtaisesti "Saapuneet tarjoukset"-osiosta:

Kuva: Tilaajavastuu.fi -raportin hakeminen toimittajalta.

Järjestelmä näyttää Tilaajavastuu.fi -järjestelmän tietolähteiden perusteella, onko tarjoaja hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet vai onko niissä tarkistettavaa.

Klikkaamalla Tilaajavastuutiedon statuksen osoittamaa symbolia pääset tarkastelemaan raporttia ko. toimittajan osalta. Raportti tallennetaan osaksi Cloudia Kilpailutusjärjestelmän
dokumenttipakettia.

Kuva: Tilaajavastuu.fi -raportin avaaminen.

Kuva: Luotettava Kumppani -rekisteristä palautuva status

Tilaajavastuu.fi -raportti Dokumentit-välilehden näkymässä

Dokumentit välilehdellä voidaan tarkastella tarjouskohtaisesti tarjoajan Tilaajavastuu.fi -raporttia.

• Valitse "Tilaajavastuu Report" ja raportti avautuu erilliseen ikkunaan
  • Päivämäärä ja kellonaika kertovat, milloin tilaajavastuutiedot on tarkastettu (saapuneiden tarjousten käsittelyssä)

Kuva: Dokumentti-välilehden näkymä