*erikseen tilattava lisätoiminnallisuus


Hankintakalenteri on kaikille avoin palvelu, johon Cloudia Kilpailutusta ja Cloudia Sopimusta käyttävät organisaatiot voivat julkaista tietoa hankintapäätöksistä, ylläpitää ostopaikkaluetteloa sekä tiedottaa tulevista hankinnoista.


Hankintakalenteri löytyy osoitteesta www.hankintakalenteri.fiHankintapäätöksen julkaiseminen

Cloudia Kilpailutusta käyttävät organisaatiot voivat julkaista Hankintakalenteriin järjestelmässä luodun tai järjestelmään tuodun hankintapäätöksen. Hankintapäätöksen julkaiseminen Hankintakalenteriin on mahdollista, mikäli organisaatiolla on käytössä Cloudia Kilpailutuksen Hankintakalenteri-lisätoiminnallisuus.


Ostopaikkaluettelon julkaiseminen

Cloudia Kilpailutusta ja Cloudia Sopimusta käyttävät organisaatiot voivat ylläpitää Hankintakalenterissa ostopaikkaluetteloa hankintasopimuksia käyttäville tahoille.  Hankintasopimuksen voi julkaista Hankintakalenteriin Cloudia Kilpailutuksen Sopimushallinta-osiosta tai mikäli organisaatiolla on käytössä Cloudia Sopimus, julkaistaan hankintasopimuksen automaattisesti.


Tulevan hankinnan julkaiseminen

Cloudia Kilpailutusta käyttävät organisaatiot voivat tiedottaa Hankintakalenterista tulevista hankinnoista. Tulevat hankinnat voivat olla tiedotetyyppisiä tai visuaalinen kalenterinäkymä, mikäli organisaatiolla on käytössä Cloudia Kilpailutuksen Suunnittelu-osio.


Etusivu


Vaihda kieli

  • Muuta oikean yläkulman kielivalikosta haluttu kieli


Vailitse hankintaorganisaation näkymään

  • Valitse vasemman yläkulman valikosta haluttu hankintaorganisaatio
Hankintapäätökset


Hankintapäätökset -osiossa voidaan tarkastella valitun organisaation hankintapäätöksiä. Hankintapäätösvaiheen käsittelijä voi päättää, halutaanko hankintapäätös julkaista myös hankintakalenteriin:
Ostopaikkaluettelo


A) Organisaatiot, joilla on käytössään Cloudia Sopimus sekä kilpailutusintegraatio Cloudia Kilpailutukseen:

  • Hankintakalenteriin tulee automaattisesti näkyviin kaikki organisaation voimassa olevat (sopimus- tai optiokausi) hankintasopimukset, jotka ovat laadittu Cloudia Sopimukseen ja linkitetty kilpailutusintegraation kautta johonkin kilpailutukseen. 


B) Organisaatiot, joilla on käytössä Cloudia Kilpailutuksen sopimushallinta työkalu, voivat julkaista haluttuja voimassa olevia sopimuksia Hankintakalenterin ostopaikkaluetteloon: 

  • Etsi haluttu voimassa oleva sopimus, valitse sopimuksen kohta "Hankinnan tiedot" ja klikkaa "Julkaise Hankintakalenterissa". 
Tulevat hankinnat


A) Organisaatiot, joilla on käytössään Cloudia Suunnittelu voivat julkaista tulevia kilpailutusprojektejaan "Tulevat Hankinnat" -osiossa näkyvään kalenteriin:  Kilpailutuksen julkaisu Hankintakalenterin tulevien hankintojen kalenteriin tehdään kilpailutusluonnosvaiheessa. Kilpailutusluonnoksen hyväksyjä voi julkaista kilpailutuksen Hankintakalenteriin: 

  • Kilpailutusluonnoksen tietosivulla on valinta Hyväksy ja vie kilpailutuskalenteriin
    • Valitse "Julkaise Hankintakalenterissa"

B) Organisaatiot, joilla ei ole Cloudia Suunnittelua käytössä voivat julkaista tulevia hankintoja Cloudia Kilpailutuksen valikosta "Työkalut" kohdasta "Tiedotteet". 

  • Valitse tiedotteen tyypiksi "Tuleva hankinta" ja täytä tiedotteen kentät. Klikkaa "Tallenna ja julkaise". Tiedotteet näkyvät Hankintakalenterin "Tulevat hankinnat" osiossa tekstimuotoisina tiedotteina: