Kilpailutusehdotus (selaus, katsele, poista)

Selaa kilpailutusehdotuksia

Kilpailutusehdotuksia voidaan selata valitsemalla "Kilpailutusehdotus" ja "Selaa"

Kilpailutusehdotukset listautuvat sivulle aakkosjärjestyksessä. Listautuneet ehdotukset voivat olla tilassa: saapunut, käsittelyssä, hyväksyttävänä, hyväksytty ja hylätty.  Listauksessa näkyy kilpailutusehdotuksen tunniste sekä tila. Klikkaa valitun kilpailutusehdotuksen toimintoikonia (kolme poikkiviivaa). Avautuu valikko: katsele

Järjestä

Lajittelua voidaan muuttaa kohdasta "Järjestä":

• Aakkosjärjestykseen (A-Ö)
  • Aakkosjärjestykseen (Ö-A)
  • Uusimmat ensin
  • Vanhimmat ensin
  • Viimeksi muokatut ensin

Hae kilpailutusehdotuksia

• Vasemman reunan hakutoiminnolla kilpailutusehdotuksia voidaan hakea hakusanalla. Tämä kohdistuu kilpailutusehdotuksen tunnisteeseen sekä kuvaukseen.
    • Syötä hakusana ja valitse "Hae"
  • Listausta voidaan rajata ehdotusten tilan mukaan
    • Saapunut
    • Käsittelyssä
    • Hyväksyttävänä
    • Hyväksytty
    • Hylätty
  • Listausta voidaan rajata omien ehdotusten mukaan
    • Valitse "Minun käsittelyssä"
    • Valitse "Minun hyväksyttävänä"

Katsele kilpailutusehdotuksia

Katsele-sivun toiminnallisuudet vaihtelevat sen mukaan, missä tilassa kilpailutusehdotus on.

Valitse "Katsele", jonka jälkeen avautuu kilpailutusehdotuksen tiedot:

• Tila
  • Ehdottajan nimi
  • Ehdottajan sähköpostiosoite
  • Ehdottajan yksikkö
  • Ehdotetut tuotteet ja palvelut
  • Kommentti
  • Liitetiedostot
  • Linkit
  • Kilpailutusehdotuksen tapahtumat

Katso ohjeet kilpailutusehdotuksen käsittelyyn täältä.

Kilpailutusluonnos (selaa, katsele, muokkaa, poista)

Kilpailutusluonnoksia voidaan selata valitsemalla "Kilpailutusehdotukset" -> "Selaa"

Kilpailutusluonnokset listautuvat sivulle aakkosjärjestyksessä. Listautuneet luonnokset voivat olla tilassa: Keskeneräinen, hyväksyttävänä, hyväksytty ja hylätty.  Listauksessa näkyy kilpailutusluonnoksen tunniste sekä tila. Klikkaa valitun kilpailutusehdotuksen rivin toimintoikonia (kolme poikkiviivaa). Avautuu valikko: katsele tai muokkaa

Järjestä

Lajittelua voidaan muuttaa kohdasta "Järjestä":

• Aakkosjärjestykseen (A-Ö)
  • Aakkosjärjestykseen (Ö-A)
  • Uusimmat ensin
  • Vanhimmat ensin
  • Viimeksi muokatut ensin

Hae kilpailutusehdotuksia

• Vasemman reunan hakutoiminnolla kilpailutusluonnoksia voidaan hakea hakusanalla. Tämä kohdistuu kilpailutusehdotuksen tunnisteeseen sekä kuvaukseen.
    • Syötä hakusana ja valitse "Hae"
  • Listausta voidaan rajata ehdotusten tilan mukaan
    • Keskeneräinen
    • Hyväksyttävänä
    • Hyväksytty
    • Hylätty
  • Listausta voidaan rajata omien ehdotusten mukaan
    • Valitse "Minun käsittelyssä"
    • Valitse "Minun hyväksyttävänä"

Katsele kilpailutusluonnoksia

Katsele-sivun toiminnallisuudet vaihtelevat sen mukaan, missä tilassa kilpailutusluonnos on.

Valitse "Katsele", jonka jälkeen avautuu kilpailutusluonnoksen tiedot:

• Nimi
  • Kuvaus
  • Tila
  • Käsittelijä
  • Hankintalaji
  • Hankintamenettely
  • CPV-koodi
  • NUTS-koodi
  • Ennakoitu arvo
  • Tavoiteaikataulu
  • Liitetiedostot
  • Linkit
  • Kilpailutusluonnoksen tapahtumat

Katso ohjeet kilpailutusluonnoksen käsittelyyn täältä.

Muokkaa kilpailutusluonnosta

Kilpailutusluonnoksen muokkasnäkymään pääsee selaustoiminnon kautta klikkaamalla valitun kilpailutusluonnoksen ikonia (kolme poikkiviivaa) ja valitsee "Muokkaa". Toinen vaihetoehto siirtyä muokkausnäkymään on katselu-toiminnon "Muokkaa" valinnalla.

Kilpailutusluonnoksen muokkaus tapahtuu samalla tavalla kuin uuden luonnoksen luominen. Katso käyttöohjeet muokkaukseen täältä.

Kilpailutusprojekti (selaus, muokkaus, katsele, poista)

Selaa kilpailutusprojekteja

Kilpailutusprojekteja voidaan selata valitsemalla "Kilpailutusprojektit" ja "Selaa"

Kilpailutusprojektit listautuvat sivulle aakkosjärjestyksessä. Listautuneet projekti voivat olla tilassa: keskeneräinen, käynnissä, päättynyt ja keskeytetty.  Listauksessa näkyy kilpailutusprojektin tunniste sekä tila. Klikkaa valitun kilpailutusprojektin rivin toimintoikonia (kolme poikkiviivaa). Avautuu valikko: Katsele, Muokkaa ja Poista.

Järjestä

Lajittelua voidaan muuttaa kohdasta "Järjestä":

• Aakkosjärjestykseen (A-Ö)
  • Aakkosjärjestykseen (Ö-A)
  • Uusimmat ensin
  • Vanhimmat ensin
  • Viimeksi muokatut ensin

Hae kilpailutusprojekteja

• Vasemman reunan hakutoiminnolla kilpailutusprojekteja voidaan hakea hakusanalla. Tämä kohdistuu kilpailutusprojektin tunnisteeseen sekä kuvaukseen.
    • Syötä hakusana ja valitse "Hae"
  • Listausta voidaan rajata projektin tilan mukaan
    • Keskeneräinen
    • Käynnissä
    • Päättynyt
    • Keskeytetty
  • Listausta voidaan rajata omien vastuuprojektien mukaan
    • Valitse "Projektit, joissa olen vastuuhenkilönä"

Katsele kilpailutusprojektia

Katsele-sivun toiminnallisuudet vaihtelevat sen mukaan, missä tilassa kilpailutusprojekti on.

Valitse "Katsele", jonka jälkeen avautuu kilpailutusprojektin tiedot:

• Nimi
  • Kuvaus
  • Hankintalaji
  • Hankintamenettely
  • CPV-koodi
  • NUTS-koodi
  • Ennakoitu arvo
  • Vastuuhenkilö
  • Ehdotetut tuotteet ja palvelut

* mikäli organisaatiolla on tämä lisätoiminnallisuus käytössä

• Tilaajat (Mukana olevat yhteisöt)
  • Aikataulut ja vastuuhenkilöt
  • Liitetiedot
  • Linkit
  • Kilpailutusprojektin tapahtumat
  • Kilpailutusluonnoksen tapahtumat
  • Kilpailutusehdotuksen tapahtumat

* mikäli organisaatiolla on tämä lisätoiminnallisuus käytössä

Muokkaa

Kilpailutusprojektin muokkasnäkymään pääsee selaustoiminnon kautta klikkaamalla valitun kilpailutusprojektin rivin ikonia (kolme poikkiviivaa) ja valitsee "Muokkaa". Toinen vaihetoehto siirtyä muokkausnäkymään on katselu-toiminnon "Muokkaa valinta".

Kilpailutusprojektin muokkaus tapahtuu samalla tavalla kuin uuden projektin luominen. Katso käyttöohjeet muokkaukseen täältä.

Kyselyt

*lisätoiminnallisuus

Valitse vasemman reunan navigaatiosta "Kyselyt" Osallistumis- ja kulutuskyselyillä voidaan kartoittaa yhteisöjen halukkuutta osallistua hankintaan sekä tilaustarvetta.

Osallistumiskyselyt

Osallistumiskyselyillä voidaan kartoittaa muilta yhteisöiltä halukkuutta osallistua kilpailutusprojektin hankintaan.

Lähetä uusi osallistumiskysely

• Valitse "Lähetä uusi osallistumiskysely"
  • Syötä saate ja määräaika
  • Syötä vastaanottajat Huom! Jokainen yhteisö, henkilö ja sähköpostiosoite pitää lisätä yksitellen
    • Valitse yhteisö
    • Valitse henkilö
    • Syötä sähköpostiosoite
  • Uuden vastaanottajan saa lisättyä "Lisää vastaanottaja" -toiminnolla

Osallistumiskyselyyn vastaaminen

• Osallistumiskyselyn vastaanottajiksi määritellyt tahot saavat sähköpostiinsa viestin osallistumiskyselystä. Viesti sisältää hyperlinkin, joka vie irtosivunäkymään

Huom! Viestin vastaanottajan sähköpostiasetukset määrittävät sen, onko linkki hyperlinkkinä. Mikäli linkki näkyy pelkkänä tekstinä, kopioi ja liitä se selaimen osoitekenttään.

•  Klikkaa hyperlinkkiä (tai kopioi ja liitä linkki selaimen osoitekenttään), jonka jälkeen osallistumiskyselyn näkymä avautuu
  • Näkymään on listattu:
    • Hankinnan nimi
    • Hankinnan kuvaus
    • Hankinnan tekijä
    • Vastuuhenkilö
    • Saate
    • Määräaika
    • Hankinnan kohteet
  • Haluatko osallistua hankintaan?
    • Valitse "Kyllä" tai "Ei"
    • Valitses "Tallenna ja lähetä"
  • Tallennuksen jälkeen saat vahvistusviestin
    • Vastausta voidaan muokata määräajan salliessa, käyttämällä osallistumiskyselyn yhteydessä tullutta sähköpostilinkkiä.

Lähetetyn osallistumiskyselyn päättäminen ja tulosten lisääminen projektiin

• Kun osallistumiskyselyn vastaanottajat ovat lähettäneet tiedon halukkuudestaan osallistua hankintaan, näkyy osallistumiskysely "Kyselyt"-sivulla tilassa "Lähetetty"

• Valitse osallistumiskysely jota haluat tarkastella
    • Klikkaa riviä
    • Valitse "Päätä kysely ja lisää tulokset projektiin"

Kulutuskyselyt

Kulutuskyselyillä voidaan kartoittaa muilta kilpailutusprojektiin liittyviltä yhteisöltä tilaustarvetta.

Lähetä uusi osallistumiskysely

• Valitse "Lähetä uusi kulutuskysely"
  • Syötä saate ja määräaika
  • Syötä vastaanottajat Huom! Jokainen yhteisö, henkilö ja sähköpostiosoite pitää lisätä yksitellen
    • Valitse yhteisö
    • Valitse henkilö
    • Syötä sähköpostiosoite
  • Uuden vastaanottajan saa lisätyttyä "Lisää vastaanottaja" -toiminnolla

Kohteet-listaukseen tulevat kilpailutusprojektille määritellyt hankinnan kohteet

Osallistumiskyselyyn vastaaminen

• Kulutuskyselyn vastaanottajiksi määritellyt tahot saavat sähköpostiinsa viestin kulutuskyselystä. Viesti sisältää hyperlinkin, joka vie irtosivunäkymään

Huom! Viestin vastaanottajan sähköpostiasetukset määrittävät sen, onko linkki hyperlinkkinä. Mikäli linkki näkyy pelkkänä tekstinä, kopioi ja liitä se selaimen osoitekenttään.

• Klikkaa hyperlinkkiä (tai kopioi ja liitä linkki selaimen osoitekenttään), jonka jälkeen osallistumiskyselyn näkymä avautuu

• Näkymään on listattu:
    • Hankinnan nimi
    • Hankinnan kuvaus
    • Hankinnan tekijä
    • Vastuuhenkilö
    • Saate
    • Määräaika
    • Hankinnan kohteet
  • Haluatko osallistua hankintaan?
    • Valitse "Kyllä" tai "Ei"
    • Valitses "Tallenna ja lähetä"
  • Hankinnan kohteet
    • Syörä tarvemäärät kohteilla
    • Valitse "Tallenna ja lähetä"

• Tallennuksen jälkeen saat vahvistusviestin
    • Vastausta voidaan muokata määräajan salliessa, käyttämällä osallistumiskyselyn yhteydessä tullutta sähköpostilinkkiä.

Lähetetyn osallistumiskyselyn päättäminen ja tulosten lisääminen projektiin

• Kun kulutuskyselyn vastaanottajat ovat lähettäneet tiedot, näkyy kulutuskysely "Kyselyt"-sivulla tilassa "Lähetetty"

• Valitse osallistumiskysely jota haluat tarkastella
    • Klikkaa riviä
    • Valitse "Päätä kysely ja lisää tulokset projektiin"

Käynnistä kilpailutusprojekti

Kilpailutusprojektin käynnistäminen tapahtuu "Kilpailutusprojekti" -> "Selaa"

Valitse listalta haluttu kilpailutusprojekti ja valitse rivin päästä (kolme poikkiviivaa) "Katsele".

• Valitaan "Käynnistä kilpailutusprojekti"
  • Järjestelmä kysyy "Oletko varma, että halua käynnistää kilpailutusprojektin?", valitse "Ei" tai "Kyllä"