* Lisätoiminnallisuus

Toiminnolla voidaan tuoda Cloudia Kilpailutukseen puitejärjestely, joka on tehty järjestelmän ulkopuolella.

Ulkopuolinen puitejärjestely perustetaan klikkaamalla "tee uusi ilmoitus" ja valitsemalla "Ulkopuolinen puitejärjestely". Täytä osioiden tiedot alla olevien ohjeiden mukaan.

Perustiedot

Nimi*

• Syötä ulkopuolisen puitejärjestelyn tiedot

Tunniste

• Syötä ulkopuoliselle puitejärjestelyllä tunniste

Puitejärjestelyn kesto*

• Syötä puitejärjestelylle kesto

Puitejärjestelyn toimijat*

• Puitejärjestely yhden toimijan kanssa
  • Puitejärjestely useampien toimijoiden kanssa

Valintaperuste
  • Pisteytys kokonaishankinnan mukaan
  • Pisteytys kohderyhmittäin
  • Pisteytys kohderiveittäin

Toimittajat
  • Lisää uusi toimittaja, syötä
    • Nimi*, sähköposti*, yhteyshenkilö, puhelin, Y-tunnus
  • Valitse toimittajia tarjoajarekisteristä, hae
    • Nimellä tai sen osalla
    • Y-tunnuksella tai sen osalla
    • Sähköpostilla tai sen osalla
    • Valitse yritys listauksesta ja "Lisää valitut toimittajat"
  • Toimittajien tietoja voi muokata tai poistaa

HUOM! Kun ulkopuolisen puitejärjestelyn pohjalta tehdään minikilpailutuksia, lähtee toimittajan yhteystietoihin määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen yksilöity linkki, joka vie toimittajan ko. minikisaan.

Toimittajien vahvistaminen

Valituille toimittajille tulee lähettää vahvistusviesti järjestelmästä. Kun toimittaja klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, toimittaja yhdistetään Tarjouspalvelussa rekisteröityyn yritykseen.

Jos toimittaja ei ole rekisteröitynyt Tarjouspalveluun, linkin klikkaamisen jälkeen järjestelmä vaatii toimittajalta rekisteröitymisen.

Voit lähettää vahvistusviestin uudelleen, jos toimittaja on hävittänyt linkin.

Toimittajalle lähtee alla oleva viesti. Toimittajan tulee klikata kohtaa "Vahvista tunnus" sekä kirjautua sisään Tarjouspalveluun selaimessa avautuvassa näytössä vahvistaakseen tunnuksensa.

Kohteet ja kohderyhmät

Luo uusi kohderyhmä kohdasta "Lisää kohderyhmä".

• Anna kohderyhmälle nimi
  • Lisää kohderyhmään kohteita kohdasta "Lisää kohde"
    • Voit piilottaa kohderyhmän kohteet kohdasta "piilota kaikkien kohderyhmien kohteet"

Toimittajien valitseminen

Valitse toimittaja kuhunkin kohderyhmään.

HUOM! Toimittajien valitsemisen voi tehdä vasta kun toimittajat on vahvistettu.

Tarjoajakohtaiset hintarajat

Jokaiselle toimittajalla voidaan asettaa kattohinta kohderyhmän tuotteille, jota toimittaja ei pysty minikilpailutuksen tarjouksissaan ylittämään.

Liitteet ja linkit

Lisää liitteet ja linkit

Esikatselu ja julkaisu

Kun kaikki pakolliset tiedot on täytetty, ulkopuolisen puitejärjestelyn voi julkaista.