Avautuvasta kalenterinäkymästä löytyvät kaikki organisaation kilpailutusluonnokset, jotka on julkaistu "Hyväksy ja vie kilpailutuskalenteriin" -toiminnolla.

Vuodet ja kuukausi

Näkymään avautuu kalenterivuosi, jota voidaan selata eteen- ja taaksepäin ylänavigaation nuolipainikkeilla.

Kilpailutukset

Riviä klikkaamalla avautuu:

Kalenterinäkymässä on eri väreillä kuvattuna kilpailutuksen vaiheet:

• Vihreä väri
    • Edellinen päättynyt vaihe
  • Keltainen väri
    • Menossa oleva vaihe
  • Sininen väri
    • Seuraavaksi tuleva vaihe

Kilpailutuskalenteri on mahdollista saada näkymään Hankintakalenteri.fi -sovelluksen Tulevat hankinnat -osiossa. Hankintakalenteri.fi

Kilpailutuskalenteri on mahdollista myös upottaa organisaation omaan intranettiin.