Kilpailutusjärjestelmässä "Tee uusi ilmoitus" -kohdassa valitse hankintailmoitustyypiksi EU-ilmoitus (Tee EU-ilmoitus).

Valitse hankintailmoitustyyppi:

• EU-suorahankinta
    • Valitse "Luo ilmoitus"

DIREKTIIVI

• Valitse minkä direktiivin mukainen ilmoitus on tarkoitus tehdä
    • Direktiivi 2014/23/EU (Käyttöoikeussopimus), valitse alla olevasta valikosta tekeekö ilmoituksen hankintaviranomainen vai -yksikkö
    • Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)
    • Direktiivi 2014/25/EU (Erityisalat)

• Direktiivin valinnasta riippuen täytetään vasempaan navigaatioon avautuvat kohdat
    • Liite D1 (Julkiset hankinnat)
    • Liite D2 (Erityisalat)
    • Liite D4 (Käyttöoikeussopimus)

I KOHTA: Hankintaviranomainen

II KOHTA: Hankinnan kohde

II.1) Hankinnan laajuus

• Anna hankinnalle nimi.
  • Anna hankinnalle viitenumero tarvittaessa (huom! tämä numero ei ole hankinnan tunniste)

II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi

• Klikkaa ”Valitse CPV-koodi”, valintaikkuna avautuu
    • Valitse koodi ruksaamalla valintaruutu
    • Avaa koodien alatasot esille nuolipainikkeesta
    • Lomakkeelle lisätyn koodin voi vaihtaa toiseen
    • ”CPV-täydentävä nimikkeistö” valitaan samalla tavalla

II.1.3) Sopimuksen tyyppi

• Valitaan sopimuksen tyyppi

II.1.4) Lyhyt kuvaus

• Syötä hankinnasta lyhyt kuvaus (korkeintaan 1000 merkkiä)

II.1.7 Hankinnan kokonaisarvo (ilman alv:tä)

• Arvo
    • Syötä ”arvo” avautuvaan kenttään
  • Alhaisin tarjous/ korkein tarjous joka on otettu huomioon
    • Alhaisin tarjous / korkein tarjous joka on otettu huomioon

II.1.6) Osia koskevat tiedot

• Valitse, onko sopimus jaettu osiin

• Kyllä
    • Siirry välilehdelle II.2: KOHTA: KUVAUS
  • Ei
    • Täytä sivulle avautuvat tiedot (II.2.2 – II.2.14)

II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)

• Klikkaa ”Valitse CPV-koodi”, valintaikkuna avautuu
    • Valitse koodi ruksaamalla valintaruutu
    • Avaa koodien alatasot esille nuolipainikkeesta
    • Lomakkeelle lisätyn koodin voi vaihtaa toiseen
    • ”CPV-täydentävä nimikkeistö” valitaan samalla tavalla

II.2.3) Suorituspaikka

• Valitse hankinnan pääasiallinen toteutuspaikka (NUTS-koodi) painikkeesta avautuvasta ikkunasta
    • Lisää rivi
  • Täydennä tarvittaessa pääasiallinen suorituspaikka (korkeintaan 200 merkkiä)

II.2.4) Kuvaus hankinnasta

• Syötä hankinnan tarkka kuvaus (korkeintaan 1000 merkkiä)

II.2.5) Hankintasopimuksen tekoperusteet

Jos kohdassa DIREKTIIVI on valittu ”Direktiivi 2014/23/EU (Käyttöoikeussopimus)”, esitetään tässä kohdassa sopimuksentekoperusteet alenevassa tärkeysjärjestyksessä.

• Kirjoita ensimmäinen peruste kohtaan 1. Peruste
    • Lisää rivi kohdasta ”lisää rivi”

Jos kohdassa DIREKTIIVI on valittu ”Direktiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)” tai ”Direktiivi 2014/25/EU (Erityisalat)”, merkitään hankintasopimuksen tekoperusteet alla ohjatulla tavalla.

• Valitse hankintasopimuksen tekoperusteet

Valitse alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti:

1)Kustannusperuste (kun täytetään elinkaarikustannuksia)

• Valinnan jälkeen aktivoituu ”Lisää rivi” -toiminto
    • Syötä perusteen nimi ja painotus

2)Hinta

• Määritellään hinnan painotus

3)Laatuperuste (jos käytetään parasta hinta/laatusuhdetta)

• Valinnan jälkeen aktivoituu ”Lisää rivi” -toiminto
    • Syötä perusteen nimi ja painotus

Valitse ”Hinta ei ole ainoa myöntämisperuste, ja kaikki perusteet on mainittu pelkästään hankinta asiakirjoissa”

II.2.11) Tietoa lisähankintamahdollisuuksista

• Valitse tarvittaessa "Kyllä"
    • Kirjoita kuvaus mahdollisuuksista

II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista

• Valitse liittyykö hankinta Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan
    • Valittaessa ”Kyllä” syötä hankkeen nimi tai viite avautuvaan kenttään

II.2.14) Lisätiedot

• Syötä tarvittaessa lisätietoja hankintaan liittyen (korkeintaan 400 merkkiä)

II.2: KOHTA: Kuvaus (sopimus jaettu osiin)

Jos lomakkeen kohtaan ” II.1.6) Osia koskevat tiedot (HILMAn ohjeistus) ” on vastattu kyllä, täytetään kohdan II.2: KOHTA: KUVAUS tiedot.

Syötä uusi hankintasopimus

• Valitse ”Lisää uusi”

• Linkitä hankintasopimuksen kohde hankintailmoitukseen

II.2) Kuvaus

• Syötä hankintasopimuksen kohteelle nimi ja osanumero

Täytä kohdat II.2.2) - II.2.14) yllä olevien ohjeiden mukaan.

IV KOHTA: Menettely

IV.1) Kuvaus

IV.1.1) Menettelyn luonne

• Valitse hankinnassa käytetty menettely

IV.1.3) Tietoa puitejärjestelystä tai dynaamisesta hankintajärjestelmästä

• Valitse tarvittaessa ” Tähän hankintaan liittyy puitejärjestelystä sopiminen”

IV.1.8) Tietoa WTO:n julkisia hankintoja koskevasta sopimuksesta (GPA)

• Valitse ” Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta”

IV.2) Hallinnolliset tiedot

IV.2.1) Samaa menettelyä koskeva aiempi julkaisu

• Jos hankinnasta on julkaistu aikaisempi ilmoitus, syötetään kenttään EUVL-numero

V KOHTA: Sopimuksen tekeminen

Avaa sopimus muokattavaksi sinisestä muokkausikonista.

Sopimuksen tekeminen:

• Syötä sopimuksen tiedot
    • Sopimus nro
    • Osa nro
    • Nimi

V.2) Sopimuksen tekeminen

V.2.1) Sopimuksentekopäivä

• Syötä sopimuksentekopäivämäärä

V.2.2) Tietoa tarjouksista

• Ota kantaa onko sopimus tehty taloudellisten toimijoiden ryhmän kanssa

V.2.3) Sopimuskumppanin nimi ja osoite

• Lisää yhteistieto ”Lisää”-painikkeella
    • Muokkaa avautuvaa riviä ja täytä avautuvat tiedot

V.2.4) Tiedot sopimuksen/osan arvosta (ilman alv:tä)

• Syötä ”Sopimuksen/osan alustava arvioitu kokonaisarvo”
  • Valitse tarvittaessa ”Sopimuksen kokonaisarvo”
    • Täytä ”Sopimuksen/osan kokonaisarvo”
  • Valitse tarvittaessa ”Alhaisin tarjous/ Korkein tarjous joka on otettu huomioon”
    • Täytä ” Alhaisin tarjous / Korkein tarjous joka on otettu huomioon”
  • Täydennä ”valuutta”

V.2.5) Tietoa alihankinnasta

• Valitse tarvittaessa ”Sopimukseen liittyy todennäköisesti alihankintaa”
  • Jos valinta tehdään, syötä ”Arvo tai osuus, joka teetetään todennäköisesti alihankintana kolmansilla”

VI KOHTA: Täydentävät tiedot

Tarjouspalvelun tiedot