HUOM! Tämä ohje soveltuu seuraaville lomakkeille

• EU-hankintailmoitus
  • Erityisalojen hankintailmoitus
  • Sosiaalipalveluiden ja muiden erityispalveluiden hankintailmoitus
  • Käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus
  • Toimittajarekisteri
  • Erityisalahankinta, EU-kynnysarvon alittava (HUOM! Tätä lomaketta ei voi julkaista HILMAan)

Kilpailutusjärjestelmässä klikkaa kohtaa "Tee uusi ilmoitus".

Valitse hankintailmoitustyyppi:

• EU-hankintailmoitus,
  • EU-hankintailmoitus, erityisalat,
  • Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - hankintailmoitus, tai
  • Käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus
    • Valitse "Luo ilmoitus"

Hankintailmoitukset koostuvat seuraavista välilehdistä. Katso ohjeet klikkaamalla osion kuvaa:

* jos rakenteista ESPD:tä ei käytetä (välilehti 10)

* jos rakenteista ESPD:tä käytetään (välilehti 10)