• Lisää tarjouspyyntöön mahdolliset liitetiedostot klikkaamalla "Lisää uusi liitetiedosto" -linkkiä ja valitsemalla tiedostot koneeltasi yksi kerrallaan.

• Valitse tiedosto kirjastosta
    • Valittavaksi tulee hankintayksikön dokumentit -osioon tallennetut dokumentit (linkki hankintayksikön dokumentit -osion kuvaukseen)
    • Klikkaa ”Tallenna liite”
  • Valitse tallennettu tiedosto
    • Jolloin valittavaksi tulee kaikki ne tiedostot, jotka ko. ilmoitukseen on jo tuotu liiteeksi
    • Klikkaa ”Tallenna liite”
  • Lisää liite
    • Valitse tiedosto omalta tietokeeltasi

• Lisää tarjouspyyntöön linkki ”Lisää uusi linkki"-valinnalla.
    • Kirjoita linkin osoite
    • Linkin voi poistaa ruksista