Avaa tarjoukset

• Klikkaa "Avaa tarjoukset"
  • Tämän jälken näkymä siirtyy avauspöytäkirjan laadintaan

HUOM! Syötä mahdolliset paperitarjoukset ennen tarjousten avausta kohdasta "Syötä paperitarjouksia"

Avauspöytäkirja

Ensimmäisellä avauskerralla muodostetaan avauspöytäkirja. Vertailuun ja päätösasiakirjoihin pääsee vasta avauspöytäkirjan muodostamisen jälkeen. Täydennä alla pyydetyt tiedot. Valmis avauspöytäkirjan avautuu pdf-muodossa tulostettavaksi.

• "Paikka", syötä tiedot, missä avaustilanne on
  • "Läsnä", syötä henkilön nimi tai valitse valikosta
  • "Allekirjoitukset", syötä henkilön nimi tai valitse valikosta
    • Voit lisätä henkilöitä tarvittavan määrän
  • Kun on valmista, klikkaa ”Luo avauspöytäkirja”. Pöytäkirja avautuu PDF-muodossa
    • Avauspöytäkirja näkyy luomisen jälkeen ”Dokumentit”-välilehdellä
  • Seuraavaksi avautuu saapuneiden tarjousten listaus