Kilpailutusjärjestelmä

Kilpailutusjärjestelmään pääsee klikkaamalla yläpalkista "Kilpailutusjärjestelmä"-painiketta tai alhaalta "Avaa kilpailutusjärjestelmä"-linkkiä. Jos hankintayksiköllä on käytössään Cloudia Sopimushallinta, navigointi sopimushallinnan moduuliin tapahtuu samalla tavalla.

Ajankohtaista

Aloitussivulta löytyy ajankohtaisia tiedotteita (mikäli niitä on julkaistuna) mm. Kilpailutuksen käytöstä ja päivityksistä. Avaa tiedote klikkaamalla sen linkkiä. Hankintayksikkö voi julkaista myös omia tiedotteitaan ko. palstalle. Tiedotteita luodaan työkalut -valikon kohdasta tiedotteet.

Hankintayksikön dokumentit

Hankintayksikkö voi koostaa omia dokumentteja Hankintayksikön dokumentteihin.

Ylänavigaatio - Asetukset ja Työkalut

Cloudia hankintajärjestelmän ylänavigaatiosta löytyvät ne moduulit, jotka hankintayksiköllä on käytössään sekä ”Asetukset” ja ”Työkalut” -valikot. Valikoiden näkymät riippuvat käyttäjän käyttäjätunnuksen käyttöoikeustasosta sekä siitä, mitä toimintoja hankintayksiköllä on käytössään.

• Aloitussivu
  • Kilpailutusjärjestelmä
  • Sopimushallinta
  • Asetukset
    • Käyttöoikeudet (oikeuksien hallinta)
    • Muut asetukset
    • Esitallennustekstit
    • Vaihda salasana
    • Tarjouspalvelu tekstit
    • Pyhäpäivät
  • Työkalut
    • Tiedotteet
    • Käyttäjämäärät
    • Hankintayksikön dokumentit
    • Tilastoraportti
    • Hankintojen kesto
    • Hankintapäätöksen mallipohjat
    • Kysymysten hallinta

Käyttöliittymän kieli

Ylänavigaation oikeassa kulmassa voidaan vaihtaa käyttöliittymän kieli. Valittavissa ovat: Suomi, Ruotsi, Norja ja Englanti.

Siirry toiseen moduuliin

Alasvetovalikossa ovat valittavissa ne moduulit, jotka hankintayksiköllä on käytössään.

Kirjaudu ulos

Cloudian hankintajärjestelmästä uloskirjautuminen.

• Tietoturvasyistä suosittelemme palvelun käytön lopettamista uloskirjautumisen kautta